Fakturering og oppfølging

Dette er en tjeneste som like godt kunne stått under «Regnskapsføring», men vi tar den med her allikevel. Hvorfor? Fordi jobben er ikke ferdig før du har fått pengene i banken!

Det å effektivt kunne fakturere i et system der du er og få sendt det ut helt uten å tenke på post, mail eller annet, er svært viktig. Verdien på fordringer (penger andre skylder deg) taper seg for hver dag de ikke blir betalt. Det betyr at du må få sendt ut faktura så fort som mulig og du må få betalt fra kundene dine så snart som mulig.

Effektiv innfordring

I vårt system er det fullt mulig å ta faktureringsjobben selv. Du logger deg på, lager faktura og trykker send. Faktura blir da sendt ut på den måten du har bestemt at det skal sendes ut for din bedrift eller på denne spesifikke kunden. Når du har bestemt hvordan det skal gjøres så trenger du ikke tenke på det neste gang, da sendes det ut som elektronisk faktura, i en mail eller pakket i en konvolutt av vår systemleverandør (du skriver ikke ut og sender selv).

Du har hele tiden kontroll på hvem som har betalt og hvem som ikke har det. Ønsker du at vi skal ta jobben med å sende purringer, inkassovarsel og evt. sende saker til inkasso – så avtaler vi hvordan dette skal gjøres slik at du er trygg på at det blir håndtert.

Du skal ikke ha mange tap grunnet saker som er foreldet, bedrifter som går konkurs før du får betaling eller kunder som nekter betale fordi de ikke har mottatt faktura, før det blir svært lønnsomt å sette bort denne tjenesten. La oss ta oss av dette – så tenker du på den neste jobben i stedet.

Fakturering

Vi hjelper deg sende ut faktura, eller du sender ut faktura selv. Den foretrukne måten å sende ut bestemmer vi for selskapet som helhet – så går distribusjonen av seg selv etterpå.

Innfordring

Vi kan automatisere purrerutinene din slik at det går ut purringer så ofte som du vil. Hvor langt du ønsker strekke automatiseringen er opp til deg.

Rådgiving

Snakk med noen som har erfaring med hva som fungerer og hvordan du kan innrette deg for å få god flyt i fakturering og innbetalinger.

VI KAN HJELPE DEG
- Vi ajourfører regnskap daglig!

Kontakt oss

Se våre kontaktsider for mer informasjon om hvordan du kan kontakte oss.

Du må godta vår personvernerklæring for å kunne benytte vårt kontaktskjema.